Pozor: od pondělí 25.11. jsme na nové adrese Palackého 642/13, Olomouc (bývalá restaurace CÔDÔ, naproti Pottingea). Zobrazit na mapy.cz.
Datum zveřejnění | Titulek |
---|---|
21. 09. 2021 | Správné užívání bylinných koncentrátů Energy a jejich vhodné kombinace s dalšími přípravkyJak správně užívat přírodní přípravky Energy a naplno využít jejich potenciál? Jak správně detoxikovat organismus? V textu jsou zahrnuty i dlouholeté zkušenosti lékařů, terapeutů, lektorů společnosti Energy s používáním přípravků při prevenci a řešení nejčastějších zdravotních problémů (v druhé… |
30. 05. 2019 | Fenomén mikrobiomuKdyž připravuji přednášky o imunitě, častých onemocněních a o možnostech, jak vyčistit tělo pomocí přípravků Energy, vždy s tím souvisí tematika vnitřního prostředí organismu – tzv. volných radikálů, síly imunity a osídlení střeva správnými bakteriemi. Nyní také hojně slyšíme slovo mikrobiom –… |
01. 03. 2019 | Červená řepa - opomíjená studnice zdravíVšichni ji známe, ale málokdo ji bere vážně. Stala se pochoutkou zámožných patricijů Říše římské, ale i obživou chudých. Historie červené řepy zkrátka sahá až do starověku. Kdybychom chtěli popsat její všechny léčivé vlastnosti, vydalo by to na několik stran. Často lidé nevědí, jak řepu chutně… |
01. 03. 2019 | Vyberte si ZELENÉ POTRAVINY přímo na tělo!Účinnost zelených potravin je často zbytečně podceňována. Možná v domnění, že jsou to potraviny a ne léky. A to je mylná představa. Japonci tvrdí, že žena z kuchyně vládne nad životem a smrtí všech členů rodiny. Tímto ani ne příliš nadneseným rčením se upozorňuje na to, že se nesmí podceňovat… |
28. 02. 2019 | Deficit železa: nejčastější příčina chudokrevnosti u mladých ženMladé ženy ve fertilním věku nejčastěji trpí nedostatkem železa. Příčinou tohoto jevu jsou jeho zvýšené ztráty pravidelně se opakující menstruací (často spojenou s intenzivním krvácením), také těhotenství a porody. Pokud je zároveň málo železa v přijímané potravě, vzniká chudokrevnost, protože… |
19. 04. 2017 | ORGANIC BETA POUŽITÍČervenou řepu, ač pochází se Středomoří, znali naši předkové již od starověku. Pro Slovany byla řepa vedle obilí jednou ze základních potravin a hrála důležitou roli především ve výživě prostého lidu, což mělo paradoxně nemalý vliv na zdraví celých populací. Kromě nutričního významu totiž dokázali… |
17. 08. 2015 | Středomořská prevenceVíme, že mezi civilizační nemoci, na které nejčastěji umíráme, patří především kardiovaskulární choroby a zhoubné nádory. Jsou významným celospolečenským zdravotním problémem vyspělých států světa. Známe ale také účinnou prevenci, kterou se dokážeme proti nim bránit. K ní se řadí mimo jiné tzv.… |
15. 04. 2015 | Červený kořen zdravíČervená řepa salátová (Beta vulgaris subsp. vulgaris) pochází z oblasti Středomoří. Její léčivé účinky poznali a využívali již staří Římané před více než třemi tisíci lety. Postupně se tato léčivá rostlina rozšířila do celé Evropy, Asie a Severní Ameriky, kde se běžně používá jako zelenina na… |